Wat doen wij | Averesch

 

Maatwerk

Ieder bouwwerk is uniek en de ontwikkeling hiervan vraagt om maatwerk. Daarom hebben wij dit proces als bouwontwikkelaar onderverdeeld in een stappenplan. In vijf stappen werken wij van idee naar realisatie, zodat u de garantie heeft van een optimaal eindproduct. Binnen ons bedrijf is alle kennis en kunde aanwezig om uitdagende maatwerkprojecten te realiseren. De vijf stappen sluiten nauw aan bij onze rol als spin-in-het-web. Gedurende het gehele proces zetten wij vroegtijdig alle benodigde specialismen en ervaring in. Afspraak is afspraak, flexibiliteit gegarandeerd en kwaliteit en veiligheid zijn vanzelfsprekend.

 

Stappenplan, van idee naar realisatie

1. Idee. Als ondernemer weet u als geen ander waar uw bedrijfshuisvesting aan moet voldoen. Na een eerste kennismaking inventariseren wij gezamenlijk uw huidige en toekomstige activiteiten. Deze inventarisatie vertalen wij in een programma van eisen waarbij we met name letten op ruimte, functionaliteit, uitstraling en locatie.

2. Budget. In deze fase toetsen wij het programma van eisen op haalbaarheid. Averesch presenteert een totaalbudget, waarbij varianten in koop- of huurvorm bespreekbaar zijn. Aan de hand van de goedgekeurde budgettering stellen wij dan een exploitatiebegroting op. Dit taakstellend budget is de leidraad voor het totale bouwproces

3. Ontwerp. In samenwerking met een architect presenteren wij een schetsontwerp waarin het programma van eisen naadloos is verweven. Uiteraard bewaken wij tijdens deze ontwerpfase wederom het taakstellend budget. Na goedkeuring zorgen wij voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.

4. Realisatie. Na het verkrijgen van de vergunningen start de uitvoeringsfase. Kwaliteit, planning en veiligheid staan hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een optimaal eindproduct en informeren u volledig over de voortgang van de werkzaamheden. Samen met u streven wij naar een plezierige bouwtijd.

5. Service. Onze samenwerking stopt zeker niet bij de oplevering van het project. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan lossen wij dit snel en professioneel op. Wij streven naar een langdurige en prettige samenwerking en relatie.

Nieuws

31 juli 2018

Gewijzigde openingstijden - bouwvak vakantie 2018

I.v.m. de bouwvak vakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. Vanaf 30 juli tot en met 24 augu... Lees verder
13 april 2018

Vacature Werkvoorbereider

Vacature Averesch WERKVOORBEREIDERS (40U) VOOR UITDAGENDE, GAVE PROJECTEN! Lees verder