Dit is Averesch | Averesch

 

Dit is Averesch

Averesch bestaat sinds 2004 en heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot een landelijk opererende bouworganisatie. Wij realiseren niet alleen nieuwbouwprojecten, ook voor goed georganiseerd vakwerk op het gebied van verbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Net als voor onderhoud van uw onroerend goed.

Averesch is  een flexibele organisatie waarbij u als opdrachtgever de centrale plek inneemt. Ons beleid is er op gericht om voor en samen met onze relaties de projecten optimaal uit te voeren. Hierbij gaan we uitdagingen in planning en techniek niet uit de weg. Bij voorkeur werken wij in bouwteamverband, zodat we alle benodigde specialismen en ervaringen vroegtijdig kunnen inzetten. Wij geven alles voor een optimaal eindproduct.

Wij maken het onderscheid in de markt, doordat wij ons vooral richten op het organiseren en managen van het bouwproces. Tijdens het gehele proces, van idee naar realisatie, fungeren wij als centraal aanspreekpunt. Zo is het altijd duidelijk waar u terecht kunt. Waar nodig maken wij gebruik van externe specialisten, waarmee wij met plezier samenwerken. Door gewoon te doen waar we goed in zijn én ons op te stellen als een spin-in-het-web blijft het proces te allen tijde beheersbaar en efficiënt.

 

Helder en flexibel

Kenmerkend voor ons bedrijf is dat wij werken met een open begroting, tot in het kleinste detail. Zo scheppen we de helderheid die de hedendaagse markt verdient. Daarbij zijn wij erg flexibel. Als compacte organisatie kunnen wij snel op veranderingen inspelen.

U krijgt tijdens onze samenwerking te maken met één aanspreekpunt, waardoor het proces altijd overzichtelijk is. Geheel in lijn met onze flexibele en positief kritische organisatie, die oplossingsgericht denkt en werkt.

Nieuws

31 juli 2018

Gewijzigde openingstijden - bouwvak vakantie 2018

I.v.m. de bouwvak vakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. Vanaf 30 juli tot en met 24 augu... Lees verder
13 april 2018

Vacature Werkvoorbereider

Vacature Averesch WERKVOORBEREIDERS (40U) VOOR UITDAGENDE, GAVE PROJECTEN! Lees verder